Jullie teksten: ik schrijf ze met het juiste effect.

Woorden krijgen waarde met rake teksten. Dus is dat waarvoor ik zorg. Denk bijvoorbeeld aan een klantcase over de inzet en efficiency van een nieuw lasermarkeersysteem. Aan een artikel over de kracht van artificial intelligence voor gepersonaliseerde klantreizen. Of aan een reportage over de recycling van beton.

Ik schrijf vooral voor ontwikkelaars, producenten en leveranciers van de nieuwste technologie. Ook werk ik vaak voor bouwbedrijven en hun toeleveranciers. Al die mooie opdrachten: komt die voor jullie daar binnenkort bij?

Wat je van mij kunt verwachten:

  • Teksten geschreven met de tone-of-voice voor jullie doelgroep
  • Complexe onderwerpen begrijpelijk en aansprekend verwoord
  • Advies over de insteek en opzet van wat ik voor jullie schrijf
  • Snelheid en een flexibele en zelfstandige aanpak
  • Oprechte interesse in wat jullie drijft

En ja, uiteraard de D’s en T’s overal op de juiste plek. 🙂

Netwerk voor grotere klussen

Een hbo-studie Journalistiek. De universitaire opleiding Bedrijfscommunicatie & Digitale Media en gewerkt als redacteur en journalist. De basis was er, toen ik in 2009 mijn tekstbureau startte en daarna toewerkte naar mijn ervaring én netwerk vandaag de dag. Behoefte aan bijvoorbeeld ook een vormgever? Ik krijg het juiste team snel bij elkaar.

Zo blijft het borrelen

Schrijven vraagt om inspiratie. Om een creatieve, prikkelende insteek. Dus werkt het goed ook eens afstand te nemen van het toetsenbord en eropuit te gaan voor een stevige wandeling. Of, zoals ik ook graag doe, een poosje saxofoon te spelen. Het werk even loslaten, om het daarna weer fris op te pakken: zo komt de creativiteit als vanzelf.

Ik schrijf voor:

Snel werk van jullie tekst

Zonde als jullie mooie verhalen blijven liggen. Laten we daarom eens kennismaken, voor teksten die werken. Ik help jullie graag.

Lid van
©Jan Broeks teksten. 2022