Teksten voor website AvezA

Het verhaal van AvezA is er een van voortdurend inspelen op de laatste technologie. Gepresenteerd met een eigentijdse site, waarvoor ik de teksten schreef.

Is er een wereld die zó snel verandert als die van industrial automation? Terwijl eindklanten hun processen optimaal willen inrichten, is het aan machinebouwers om ze daar met geavanceerde installaties bij te ondersteunen. Dat vraagt om bijblijven. Om te weten wat speelt, en zo telkens klantspecifieke oplossingen te bieden.

Jezelf onderscheiden binnen die dynamiek: het is wat de software-engineers van AvezA doen. Zie ze als specialisten in vision, motion en robotics. Als een team dat complexe klussen oppakt waar aandrijving en besturing samenkomen in een hightech omgeving. Meer efficiency, een hoger rendement: ze zijn het resultaat van jarenlange ervaring. Van een betrokken aanpak bij elk project. Uitdagend? Jazeker, al is doorzetten niet erg als je liefhebber bent van dat wat je doet.

Het is zo samengevat een krachtig verhaal. Dus werd het tijd dat duidelijk neer te zetten met een nieuwe site, zo vonden ze bij AvezA. Het team schakelde B-more design in voor het ontwerp en de bouw. En vroeg mij de teksten te schrijven, waarvoor ik de engineers van AvezA uitgebreid sprak. Ik overlegde met B-more over de lengte, structuur en indeling van de site. En interviewde voor de pagina met daarop klantcases meerdere van AvezA’s klanten. Een veelzijdige klus, zo alles bij elkaar. En juist daarom zo mooi om te doen.

Opdrachtgever:

AvezA

Werkzaamheden:

Realisatie webteksten

Fotografie: Else Loof

TERUG
Snel werk van jullie tekst

Zonde als jullie mooie verhalen blijven liggen. Laten we daarom eens kennismaken, voor teksten die werken. Ik help jullie graag.

erkend Pluslid van
 © 2022-heden Jan Broeks teksten. | Algemene voorwaarden