Webteksten voor
B&S Technology

Partner tot in detail. Een veelzeggende slogan, als onderdeel van de teksten die ik schreef voor de nieuwe site van B&S Technology.

B&S Technology is specialist in precisiewerk. Het bedrijf in Tilburg biedt klanten fijnmechanica en gereedschappen voor specifieke toepassingen en heeft daarvoor alles in huis. En toch, hoe veelzijdig het machinepark ook is, het is vooral de eigen rol van ketenpartner waarmee B&S Technology zich inmiddels onderscheidt. Het vakmanschap, de korte doorlooptijden waarmee het bedrijf zich als een one-stop-shop profileert: het werd tijd juist zulke aspecten te belichten. Gebundeld in een nieuwe identiteit, waaronder een site.

Beelenkamp Ontwerpers ging met de identiteit aan de slag. En vroeg mij de teksten voor de nieuwe website te schrijven. Bedoeld om daarmee bij de klant van B&S Technology zowel de techneut, directeur als inkoper aan te spreken.

Met meerdere gesprekken bij B&S Technology haalde ik de benodigde informatie op. Ook overlegde ik met B&S Technology en Beelenkamp Ontwerpers over de indeling en opzet van de site. Korte tekstblokken, geschreven met een tone-of-voice voor een brede doelgroep: ze maken deel uit van een eigentijdse site die mede dankzij een bijzondere kleurencombinatie opvalt, uitnodigt en inspireert.

“Werken met Jan hebben we bij B&S als heel prettig ervaren. Jan is een fijne gesprekspartner, luistert goed naar zijn klanten en weet van deze gesprekken eigentijdse en pakkende teksten te maken. We zijn blij met het eindresultaat.”
Ingrid Bastiaansen – Marketing & Communicatie

ddd

Opdrachtgever:

B&S Technology / Beelenkamp Ontwerpers

Werkzaamheden:

Realisatie webteksten

Fotografie: John van Groenedaal

TERUG
Snel werk van jullie tekst

Zonde als jullie mooie verhalen blijven liggen. Laten we daarom eens kennismaken, voor teksten die werken. Ik help jullie graag.

erkend Pluslid van
 © 2022-heden Jan Broeks teksten. | Algemene voorwaarden