Whitepapers, trendrapporten en
verslagen voor Building Blocks

Een relevante klantreis voor iedere consument: het is waar Building Blocks consumentenorganisaties helpt. En dit met de eigen AI-technologie, die centraal staat in mijn teksten voor het bedrijf. 

Jezelf onderscheiden met plaats, product, prijs en promotie? Daarmee redden retailers en consumentenmerken het niet meer. Wie altijd relevant wil zijn maakt werk van personalisatie. Van klantwaarde voor de lange termijn, via een klantreis die optimaal wordt ingericht met de technologie van Building Blocks. Het bedrijf zet de consument op 1 en doet dat met inspire, dat als digitale decision engine is gebaseerd op artificial intelligence (AI). Inspire helpt organisaties bij 1-op-1 personalisatie op schaal, wat neerkomt op altijd en overal de juiste boodschap voor iedere consument. Zo wordt de klantbinding versterkt, krijgt de business een boost en veranderen klanten in tevreden en loyale fans. 

Net als collega-tekstschrijver Iris van den Boezem van Iris – Oog voor Tekst schrijf ik geregeld voor Building Blocks en de door het bedrijf opgezette community Consuminded. Ik stelde een trendrapport op over de klantreis na corona, hielp al met meerdere whitepapers en schrijf geregeld blogartikelen. Ook woon ik events van Building Blocks bij, wat leidde tot bijvoorbeeld dit verslag over AI voor klantbeleving. Het is zo alles bij elkaar veelzijdig werk. Tóf werk vooral, voor een bedrijf dat in Nederland inmiddels geldt als markleider in Consumer AI en groeit als kool.

“Jan begrijpt de materie snel en zet die gemakkelijk om in een interessant en vooral pakkend verhaal. Bovendien verloopt de samenwerking erg fijn. Wij zijn blij met z’n werk!”  
Marleen van Dam – Contentmarketeer Building Blocks

Opdrachtgever:

Building Blocks

Werkzaamheden:

Whitepapers, trendrapporten,
verslagen en blogartikelen

TERUG
Snel werk van jullie tekst

Zonde als jullie mooie verhalen blijven liggen. Laten we daarom eens kennismaken, voor teksten die werken. Ik help jullie graag.

erkend Pluslid van
 © 2022-heden Jan Broeks teksten. | Algemene voorwaarden