Klantcases en nieuwsbrieven voor Panasonic Industry

Over de impact van technologie valt veel te vertellen. Dus is dat wat ik doe, met de klantcases en nieuwsbrieven voor Panasonic Industry Benelux.

Your Committed Enabler. De nieuwe slogan van Panasonic Industry is kort maar krachtig. En vat samen waar het bedrijf vandaag de dag voor staat. Om alleen productverkoop draait het allang niet meer. In plaats daarvan gaat het om samenwerking op de lange termijn, om partnerships en hechte klantrelaties. Het is dan ook de rol van marktspecialist die Panasonic Industry meer en meer inneemt. Zo ook bij Panasonic Industry Benelux in Best, waarvoor ik al langere tijd uiteenlopende teksten schrijf. Denk aan nieuwsbrieven, vaak gerelateerd aan een event waaraan Panasonic Industry meedoet. Denk aan berichten op LinkedIn. Aan advertorials. En ook aan klantcases, waarin de klant én de hem geboden oplossing centraal staat.

Verhalen daarin een centrale rol voor samenwerking, innovatie en technologie: ik kan er als tekstschrijver veel, heel veel in kwijt.

"Van traditionele productverkoop naar oplossingsgerichte content. Waardoor klanten ons steeds vaker als hun partner zien. Wij zijn echt megatevreden met het werk door Jan, met wie we inmiddels meerdere jaren samenwerken. Waar we eerst niet goed wisten wat we wilden vertellen, heeft Jan ons geholpen met onze boodschap. We gaan casual met elkaar in gesprek en leggen ons verhaal aan hem voor, waarna hij zorgt voor een coherente tekst. Bovendien toont Jan veel interesse in onze projecten. Mede daardoor krijgen wij content die perfect bij ons past – vaak zelfs nog beter dan verwacht."
Karen Koster - Manager legal & marketing Panasonic Industry Benelux

Opdrachtgever:

Panasonic Industry Benelux

Werkzaamheden:

Schrijven klantcases

TERUG
Snel werk van jullie tekst

Zonde als jullie mooie verhalen blijven liggen. Laten we daarom eens kennismaken, voor teksten die werken. Ik help jullie graag.

erkend Pluslid van
 © 2022-heden Jan Broeks teksten. | Algemene voorwaarden