Klantcases en nieuwsbrieven voor Panasonic Industry

Over de impact van technologie valt veel te vertellen. Dus is het dat wat ik doe, met de klantcases en nieuwsbrieven voor Panasonic Industry Benelux.

Your Committed Enabler. De nieuwe slogan van Panasonic Industry is kort maar krachtig. En vat samen waar het bedrijf vandaag de dag voor staat. Om alleen productverkoop draait het allang niet meer. In plaats daarvan gaat het om samenwerking op de lange termijn, om partnerships en hechte klantrelaties. Het is dan ook de rol van marktspecialist die Panasonic Industry meer en meer inneemt. Zo ook bij Panasonic Industry Benelux in Best, waarvoor ik al langere tijd uiteenlopende teksten schrijf. Denk aan nieuwsbrieven, gerelateerd aan een event waaraan Panasonic Industry meedoet. Denk aan berichten op LinkedIn. Aan advertorials. En ook aan klantverhalen, waarin de klant én de hem geboden oplossing centraal staat.

Voor het schrijven van die verhalen bezoek ik het bedrijf van de klant, samen met een vertegenwoordiger van Panasonic Industry. Dit is meestal een van de key accountmanagers, al schuift zo nu en dan ook een van Panasonics engineers mee aan. Ik vraag de klant naar het bedrijf, vraag door over waarmee de klant zich onderscheidt en ga tijdens het gesprek in op de samenwerking met Panasonic. Het zijn keer op keer interessante gesprekken, die me geregeld een boeiende kijk geven in de wereld van Panasonics klant. En het is dan ook juist die fascinatie die geregeld terugkomt in de klantcases, waarvan er inmiddels heel wat verzameld staan op de site van Panasonic Industry. Opdrachten zoals deze, met daarin een centrale rol voor samenwerking, innovatie en technologie: ik kan er als tekstschrijver veel, heel veel in kwijt.

Opdrachtgever:

Panasonic Industry Benelux

Werkzaamheden:

Schrijven klantcases

TERUG
Snel werk van jullie tekst

Zonde als jullie mooie verhalen blijven liggen. Laten we daarom eens kennismaken, voor teksten die werken. Ik help jullie graag.

Lid van
©Jan Broeks teksten. 2022